+31(0)88 369 69 69

Hacked By Mister Spy

Zoek meer

vb&t groep

vb&t groep
De vb&t groep is een dienstverlener in vastgoed en huisvesting. Binnen de vb&t groep zijn, naast de werkmaatschappijen Vastgoedmanagement en vve-diensten, tevens de werkmaatschappijen als  vb&t projectmanagement, vb&t verhuurmakelaars, ERA vb&t makelaars, trudo vb&t makelaars en dus, Brabant makelaars actief. Binnen de gehele groep werken circa 200 medewerkers. De vb&t groep biedt haar diensten aan een breed scala van opdrachtgevers aan, waaronder particulieren, (institutionele) beleggers, corporaties, gemeenten, zorginstellingen en andere bedrijven.

Huurhuizen
vb&t vastgoedmanagement beheert in zuid Nederland meer dan 10.000 huurwoningen vanuit haar kantoren in Eindhoven, Breda, Helmond, ’s-Hertogenbosch en Maastricht. Indien u een huurwoning zoekt kunnen wij u prima helpen.

Tijdelijke huisvesting
Indien we betrokken zijn bij de verkoop van uw huis dan kunnen wij mee helpen met een passende tijdelijke woonoplossing. Zowel via vb&t vastgoedmanagement als via de strategische samenwerking met leegstandsbeheerder Camelot hebben wij mogelijke oplossingen bij de hand. Ook voor korte periodes hebben wij via de Corparate Housing Factory (eveneens een onderdeel van de vb&t groep) op een aantal plaatsen in Nederland oplossingen.

Op het gebied van makelaardij hebben wij de volgende bedrijven:

logo-vbt-NIEUW-e1374855904679

vb&t

Voor huurwoningen

LogoTrudo

Trudo vb&t

Voor koopwoningen met korting met slimmer koop constructie

logo_era_vbt

ERA makelaardij PLUS

Voor koopwoningen