+31(0)88 369 69 69

Hacked By Mister Spy

Zoek meer

Over BrabantMakelaars bv

BrabantMakelaars bv is een makelaarkantoor dat woningen verkoopt in ’s-Hertogenbosch, Oss en omgeving in opdracht van woningcorporatie BrabantWonen.

BrabantMakelaars is een samenwerkingsverband tussen woningcorporatie BrabantWonen en ERA vb&t makelaars. Dit samenwerkingsverband biedt u als woningzoekende in alle marktsegmenten nog meer gemak. Het gehele woningbestand wordt nu vanuit één locatie gecoördineerd en dat betekent meer keuze en een bovengemiddelde dienstverlening. U kunt bij ons vertrouwen op kennis, betrokkenheid en service. Ontdek dat u in goede handen bent bij BrabantMakelaars.

Wij verkopen zowel bestaande woningen als nieuwbouw in ’s Hertogenbosch, Oss en omgeving. Ons aanbod aan woningen bestaat uit zowel woonhuizen als appartementen. Enkele woningen kunnen worden aangeboden via het Koopgarant principe. De verhuur van de huurwoningen van BrabantWonen gaat gewoon via BrabantWonen. Meer informatie hierover treft u aan op de hun website www.brabantwonen.nl

Op onze site vindt u informatie over de bestaande woningen en nieuwbouw die wij in verkoop hebben of die wij in de toekomst gaan verkopen.

BrabantMakelaars is gevestigd in het pand van ERA vb&t makelaars aan de Pettelaarseweg 180 te ’s-Hertogenbosch.

Over Brabant wonen

BrabantWonen wil als woningcorporatie een voortrekkersrol vervullen. In deze rol wil BrabantWonen samen met anderen de leefbaarheid van buurten verbeteren, goede voorzieningen voor zorg en welzijn realiseren en bewoners ondersteunen in hun persoonlijke groei. We herstructureren wijken en ontwikkelen nieuwbouw. Daarmee bieden we keuzevrijheid in kwalitatief goede en betaalbare woningen en woondiensten.

We verhuren, onderhouden, renoveren en bouwen. Met ruim 15.000 woningen, kantoren, winkels en garages in de gemeenten ’s-Hertogenbosch en Oss is ons aanbod breed en gevarieerd. Vanuit twee zelfstandige vestigingen en een centrale organisatie werken ruim 250 medewerkers samen met voornamelijk lokale partners aan een prettige woonomgeving voor onze bewoners.